Gevelonderhoudsbedrijf Zeeman

Gevelonderhoudsbedrijf Zeeman

Heel veel kantoren worden door ons schoongemaakt en schoongehouden. Bij zowel kleine als grotere kantoren zijn wij een graag geziene partner.

Evenals in de industriële hoek. Wij schuwen een technisch bedrijf of zelf een complete fabriek niet. Ook daar zijn onze schoonmaakwerkzaamheden breed vertakt.

Schoonmaken van kantoor- en bedrijfsgebouwen en evenementen.

Heel veel kantoren, instellingen, scholen etc. worden door ons schoongemaakt en schoongehouden. We creëren ter plekke onze werkplek, de werkkasten, waarin apparatuur en handvoorraden, logboeken en controlelijsten staan onze medewerkers(sters) ter beschikking. Op die manier kunnen zij zonder u tot last te zijn de kantoren schoonmaken.

Gevelreiniging

Gevels, trappen, muren, tunnels en overige oppervlakken vervuilen door invloeden uit de atmosfeer. Graffiti en ander kladwerk hebben dezelfde uitwerking. Dergelijke verontreinigingen zijn ongewenst en ontsieren de omgeving. Het regelmatig schoonmaken is een vereiste.

Zeeman Gevelreiniging heeft verschillende mensen die gespecialiseerd zijn in dit soort schoonmaakwerk.

Een schone gevel behoort ook schoon te blijven. Naast reinigen kunnen wij uw gevel ook voorzien van een beschermende coating. Deze coating maak het mogelijk dat vervuiling uw gevel niet meer blijvend aantast, maar zich eenvoudig laat verwijderen. Blijvend schone gevels, muren en dergelijke zijn het resultaat.

Glasreiniging

Glasbewassing is een kunst op zich. ‘Goed schoon en zonder strepen’, vraagt om vakmanschap. Medewerkers met vakmanschap en de juiste instelling om raamwerk bij onze klanten periodiek grondig schoon te maken. Kraakheldere ramen en schone kozijnen maken het plezierig om weer naar buiten te kijken.

Om dit werk veilig en voortvarend te kunnen doen, beschikken onze teams over goedgekeurde ladders en hoogwerkers. Bovendien weten onze medewerkers wat wel en niet mag en wat wel en niet verantwoord is.

Dieptereiniging

Wij verzorgen ook dieptereiniging van keukens grootkeukens sanitaire instellingen.
Dieptereiniging dood bacteriën.

Vloerreiniging

Schone vloeren zijn uw eerste visitekaartje naar uw klanten, bezoekers en medewerkers. Extra zorg is hiervoor dan ook op zijn plaats.

Op basis van een grondige analyse maakt Zeeman Vloerplan een onderhoudsprogramma voor een vloerafwerking. Het optimaliseren van de levensduur en het behouden van een schoon oppervlak zijn hierbij de uitgangspunten.

Wij leggen ook kunststofvloeren giet en coatingvloeren.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De gevelreiniging-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Gevelonderhoudsbedrijf Zeeman
De Stelling 5
9774RB Adorp

+31 (0)50 3061279

Deel deze pagina

Gevelonderhoudsbedrijf+Zeeman img