Slijkhuis Voegwerken En Gevelreiniging

Slijkhuis Voegwerken En Gevelreiniging

Slijkhuis Voegwerken, het renovatie- en voegersbedrijf uit Elspeet met vele jaren ervaring. Door onze enorme diversiteit aan projecten zijn wij uitstekend in staat om de meest complexe voegwerken en renovatiewerkzaamheden tot volle tevredenheid uit te voeren. De wensen en eisen van onze klanten staan in alle opdrachten pontificaal voorop en ons team van specialisten kan deze tot in de details vervullen. Ons grote vaste klantenbestand staat garant voor de kwaliteit en professionaliteit die wij als voegersbedrijf te Elspeet leveren. In het verleden hebben wij menig opdracht van uiteenlopend karakter compleet en naar verwachting uitgevoerd. Ons voeg- en renovatiewerk is van het hoogst haalbare niveau. Wij garanderen daarbij professioneel personeel, duidelijke prijsafspraken en het gebruik van de beste materialen en laatste technieken.
Ons voegersbedrijf te Elspeet heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een breed aanbod van renovatiewerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Het streven naar perfectie is bij al onze diensten het primaire uitgangspunt en ons professionele personeel zorgt ervoor dat alles netjes en conform de afspraken wordt opgeleverd. Onze diensten bevatten onder andere het realiseren van diverse renovatiewerkzaamheden, solide voegwerken, periodieke reiniging, metselwerk en gedegen gevelrenovatie.
Als zichzelf respecterend en professioneel voegersbedrijf geven wij al onze huidige en potentiƫle klanten een aantal garanties. Zo garanderen wij topkwaliteit en efficiƫntie bij al onze voeg- en renovatiewerkzaamheden. Ons personeel zal te allen tijde binnen de afgesproken tijd en binnen het aangegeven budget de werkzaamheden voltooien. Netjes, secuur en met oog voor het esthetische aspect. Want goed voegwerk ziet er ook mooi uit. Wij maken derhalve heldere prijsafspraken en gebruiken uitsluitend de beste materialen voor al onze projecten.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De gevelreiniging-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Slijkhuis Voegwerken En Gevelreiniging
Kleine Kolonieweg 69
8075PB Elspeet

+31 (0)6 54335885

Links

Website
-

Deel deze pagina

Slijkhuis+Voegwerken+En+Gevelreiniging img