Harmsen Voegwerken En Reinigingstechniek

Harmsen Voegwerken En Reinigingstechniek

Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek, timmert al ruim honderd jaar zeggende drie generaties lang aan de weg, op het gebied van Gevelwerken. Hieronder wordt een breed werkvlak verstaan, waaronder Gevelrenovatie, Voegwerken, Gevelrestauratie, Impregneren, Schoonmaakwerkzaamheden, Straalwerkzaamheden en branche gerelateerde handelingen aan uw object.

Peter Harmsen heeft in 1998 het roer overgenomen van Harmsen Sr. en in 2000 is de keuze gemaakt om op een breder vlak de markt te lijf te gaan, het motto van Harmsen Voegwerken en Reinigingstechiek B.V. was 1 aanspreekpunt op de Bouwplek die de volledige Renovatie of Restauratie coordineert, lijdt en op de werkvloer in overleg en gepast aanstuurt.

Onder “Complete renovatie” kan worden verstaan : Het leveren en plaatsen van Steigerwerken, Schoorsteen/Lood renovatie, Dak en Dakgoot reiniging, Voegwerk renovatie, Impregneren, Beton reparatie en afsluitend het leveren van Schilderwerk.

Een breder machinepark werd verworven,en vele investeringen werden gedaan aangaande het in eigen beheer opbouwen van een goede gereedschapsportefeuille.

Middels deze investeringen behoeft Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek zelden tot nooit een verhurende partij in te schakelen wat zorgdraagt voor een snelle reactie bij werkzaamheden alwaar tijdsdruk van toepassing is.

Het werkterrein van Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek is breed en varieert van Particulier tot Aannemer en van Woningstichting tot Vastgoed project beheerder.

Er zal u geen “NEE” worden verkocht ongeacht uw wens.

Wij hopen u te mogen begroeten in een passend en vanzelfsprekend kosteloos inleidend gesprek.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De gevelreiniging-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Harmsen Voegwerken En Reinigingstechniek
Hummeloseweg 30
7255AH Hengelo Bronckhorst

+31 (0)575 465311

Deel deze pagina

Harmsen+Voegwerken+En+Reinigingstechniek img