Siegersma Gevelrenovatie

Siegersma Gevelrenovatie

Kijkt u tegen een vuile, beschadigde of vochtige gevel aan? Voor alle denkbare onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij Siegersma Gevelrenovatie.

Ons bedrijf, gevestigd in Menaldum, is uw specialist op het gebied van gevelreiniging en –renovatie, of het nu om een woning, boerderij of welk pand dan ook gaat. Door onze jarenlange ervaring, gedegen kennis en liefde voor het vak, staan wij garant voor hoogwaardig kwaliteitswerk.Bij kleine beschadigingen aan oude en monumentale panden is het vaak voldoende de gevel deels te repareren. Scheuren en andere beschadigingen zijn veelal het gevolg van roest. Dit kan voor komen rond de kozijnen (die in vroegere tijden met spijkers of ijzeren ankers in de muur werden bevestigd), of verdiepingsankers.

Puntgaaf:

Wij verwijderen of herstellen het ijzerwerk, om vervolgens zowel het metsel- als het voegwerk weer puntgaaf af te leveren. Indien gewenst, kunnen we bovendien op verschillende manieren wapening aanbrengen. Maar ook voor andere gevelproblemen staan wij met gepast advies voor u klaar.


Vervuilde gevels zijn storend, omdat dit voor een groot deel het uiterlijk van een gebouw bepaalt. Maar vervuiling beïnvloedt ook de duurzaamheid van een gebouw en kan zelfs schade aanrichten. Denk bijvoorbeeld aan slecht voegwerk of vorstschade, te herkennen aan barstende of afschilferende stenen. De toegenomen luchtvervuiling werkt dit bovendien nog sneller in de hand.

Voorkom schade:

Het reinigen en conserveren van gevels voorkomt deze schade, wat onderhoud essentieel maakt. Wij reinigen met koud water, of indien nodig met kokend heet water tot 500bar waterdruk, zodat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Graffitiverwijdering:

Graffiti op en in gebouwen dient zo snel mogelijk verwijderd te worden. Dit omdat als er eenmaal graffiti aanwezig is, dit ander graffiti en vervuiling aantrekt. Door gebruik te maken van onze spoedservice kunnen wij u binnen 24 uur van dienst zijn.


Vocht is de grootste vijand van uw gevel. Helaas komt regen in ons kikkerlandje veelvuldig voor, met alle gevolgen van dien. Vocht kan schimmelgroei, witte vlekken door zoutaanslag, algen- en mosvorming en vorstschade veroorzaken. Ook kunnen de zuren in het vocht de gevel aantasten en een ongezond klimaat binnenshuis veroorzaken.

Optimale bescherming:

Door uw gevel te impregneren, is deze optimaal beschermd tegen vocht. Met impregnatie wordt een transparante, waterafstotende laag op de gevel aangebracht, zodat vochtopname geen kans meer heeft.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De gevelreiniging-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Siegersma Gevelrenovatie
De Hekkel 4
9036NR Menaam

+31 (0)6 29046139

Deel deze pagina

Siegersma+Gevelrenovatie img