BK Cleaning

Gesloten (wo 08.00 - 18.00)

Toon openingstijden

gevelreinigers - BK Cleaning - kaartoverzicht

BK Cleaning

De eerste twee letters in onze naam staan voor Betrouwbaarheid & Kwaliteit. Een bewuste keuze, die genomen is bij de start van onze onderneming.

Inmiddels bestaan we ruim 20 jaar. Nog altijd doen we wat we onze klanten beloven: het leveren van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diensten.

We komen altijd onze afspraken na. En dat is eigenlijk het geheim van ons succes. Onze klantenkring is de afgelopen jaren dan ook gestaag gegroeid. Net als ons team van medewerkers, waarmee we dagelijks op vele locaties het onderhoud van vastgoed verzorgen.

U kunt als opdrachtgever rekenen op medewerkers die zich onderscheiden door opleiding en ervaring. Alle werkzaamheden worden uitsluitend in eigen beheer uitgevoerd. Tevens beschikken we over eigen materieel zoals hoogwerkers etc. welke op elk benodigd moment kunnen worden ingezet.

Tot onze opdrachtgevers behoren naast enkele grote vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren, stichtingen, instellingen, scholengemeenschappen en kerken ook particulieren en zakelijke dienstverleners. Veelal gevestigd in de regio Rijnmond, maar ook daarbuiten. Van Amsterdam tot Utrecht en Breda kunt u rekenen op onze inzet.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag11.00 - 18.00
zondag11.00 - 18.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De gevelreiniging-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

BK Cleaning
De Vijf Boeken 1/H
2911BL Nieuwerkerk aan den IJssel

+31 (0)180 323085

Deel deze pagina

BK+Cleaning img