AC Nederland

AC Nederland

Voortgekomen uit de groothandel in specialistische reinigingsmiddelen, hebben wij ons destijds toegelegd op het reinigen van gevels en het verwijderen van graffiti. Aangezien wij uiteraard precies wisten hoe de vervuiling aangepakt diende te worden, was de stap naar de daadwerkelijke uitvoering maar heel erg klein.
Het moeilijkste van gevelreiniging is het verwijderen van graffiti van bijv. een poreuze en zachte baksteen. De graffiti mag niet meer zichtbaar zijn, maar zeker zo belangrijk is dat de steen niet beschadigd mag worden!
AC Nederland beheerst dit als geen ander.

Zo ontwikkelden wij ons steeds verder en hebben wij onze werkwijze steeds verder geperfectioneerd. Ook aanverwante activiteiten, zoals dakreiniging, hebben wij in ons dienstenpakket opgenomen. Wij kunnen dus met een gerust hart zeggen dat:

"Wat wij doen, doen wij goed!"

Dit blijkt wel uit de grote tevredenheid van onze opdrachtgevers, zoals particulieren, gemeentes, Rijkswaterstaten, VvE's, aannemingsbedrijven etc.

Daag ons gerust uit!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De gevelreiniging-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

AC Nederland
De Amert 201
5462GH Veghel

+31 (0)413 366623

Deel deze pagina

AC+Nederland img